Transformă-ți tableta în GPS – cum și de ce?

Tableta este un accesoriu IT foarte important pentru oameni de toate categoriile sociale si pentru toate categoriile de varsta. Tableta este acum folosita de la cele mai fragede varste de catre copii pentru jocuri, este folosita de catre adulti pentru diverse activitati de relaxare sau informare, insa poate avea mai multe intrebuintari.

In primul rand, tableta este un dispozitiv mobil cu o mai mare portabilitate fata de un laptop si cu o mai mare dimensiune a ecranului fata de un telefon. Este o varianta de mijloc ideala. Se poate accesoriza cu o tastatura si devine mini-laptopul de vacanta perfect! Se poate folosi pe post de e-book reader sau chiar pe post de GPS fara probleme!

In fond, de ce sa mai cheltuie oamenii bani si pe aceste dispozitive, daca au o tableta complet functionala? Un navigator GPS bun poate costa cateva sute de lei, insa tableta este deja cumparata si trebuie doar sa se faca instalarile necesare pentru a fi transformata in GPS.

De la tableta la navigator auto sunt doar cativa pasi

Tableta este un accesoriu foarte la moda, care in general nu lipseste din poseta doamnelor si din servieta domnilor. Insa la fel de bine poate sa nu lipseasca de pe bordul masinii.

Tableta poate ajuta soferii sa ajunga la destinatia dorita repede si pe drumul cel mai scurt, daca are conexiune la internet, pe un ecran suficient de mare care este vizibil si in prezenta razelor solare. O tableta performanta devine un GPS perfect, de imprumutat prietenilor! Care sunt pasii necesari pentru a transforma tableta in navigator auto?

– Utilizatorii sa se asigure ca folosesc o tableta suficient de mare si de puternica pentru a sustine functii GPS. O tableta de 7 inchi poate inlocui cu mare succes un navigator iar traseele si hartile sunt mult mai bine afisat decat pe un navigator.

– Utilizatorii sa se asigura ce tableta folosita are un sonor puternic ce acopera zgomotele masinii pentru a auzi indicatiile, ca este conectata la internet si rezista la temperaturi extreme.

– Utilizatorii sa se asigure ca au un sistem bun pentru a integra tableta la bord, ca tableta are suficienta baterie pentru un drum mai lung sau poate fi incarcata foarte usor.

– Ultilizatorii sa caute cele mai bune aplicatii GPS sau sa foloseasca Google Maps pentru a ajunge la destinatie in siguranta si in cel mai scurt timp posibil.

– In concluzie, tableta este un dispozitiv care isi va dovedi eficienta nu numai la a citi mailuri si la a naviga pe Facebook, ci si in alte scopuri, cum ar fi parcurgerea unui traseu necunoscut in siguranta.

Lasă un răspuns