Nunțile la cort sunt tot mai practice

Nu esti un roman adevarat daca nu participi la cel putin 3-4 nunti pe an, pentru ca asa se poarta la noi. Cu siguranta ai fost la nenumarate nunti, fie ele la hoteluri de lux, cabane, poate in aer liber, eventual chiar la cort. In lunile de vara si nu numai a inceput o noua moda de organizare a nuntilor, mai exact, la cort.

Chiar daca pana nu de mult familile sarace isi faceau nunta la cort in propria curte, in special in zona olteniei si moldovei, in zilele noastre a inceput o noua moda a fitelor de a iti organiza nunta la cort. Avantajele sunt multiple, iar acum si marile hoteluri amplaseaza corturi daca au o curte mai mare, special pentru a putea organiza chiar doua sau trei nunti pe seara.

Cateva motive pentru a iti face nunta la cort si nu neaparat la un hotel sau restaurant:

    1. Sunt foarte sigure. Corturile care se foloseau inainte la nunti erau folosite la zeci de nunti de-a randul, ajungeau sa nu mai fie intr-o starea prea buna, ba mai mult, daca vremea se inrautatea puteam spune ca nunta este ca si compromisa. Insa corturile actuale sunt mult mai tehnologizate, customizabile, iar nu in ultimul rand, foarte sigure.

 

    1. Amplasarea cortului poate fi oriunde. Poate esti pasionat de munte sau de mare, de o zona racoroasa sau una mai calduroasa. Daca vei apela la desfasurarea nuntii in cort vei avea avantajul ca poti sa o faci oriunde, iar invitatii cu siguranta vor fi surprinsi de creativitatea ta.

 

    1. Costurile sunt poate de doua ori mai mici. Daca facem comparatie cu o locatie exclusivista din Bucuresti si una la cort, ne vom da imediat seama ca vom ramane cu ceva mai multi bani dupa impartirea darului in buzunar.

 

  1. Amintirile vor fi de neuitat. Acum ca Social Media a explodat, iar tu vei alege sa iti faci nunta undeva in natura sau poate la mare, ai toate sansele ca nunta ta sa fie una chiar virala pe internet, dand astfel idei si altora pentru nuntile lor. Pozele vor iesi mult mai frumoase cu siguranta in locatia aleasa de tine decat in parcarea hotelului sau pe strada in fata restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *