Comedii de neuitat pe Netflix cu Adam Sandler: Ghidul 2023

Adam Sandler este cunoscut pentru comediile sale pline de umor și personaje excentrice care au captivat publicul timp de decenii. Pe platforma Netflix, fanii îl pot găsi într-o serie de filme de comedie care aduc zâmbetul pe fețele lor și le oferă momente de relaxare și distracție. Iată un ghid al celor mai memorabile comedii pe Netflix cu Adam Sandler în 2023:

1. „The Ridiculous 6” (2015)

Această comedie western îl prezintă pe Adam Sandler în rolul lui Tommy „White Knife” Stockburn, un băiat adoptat de o tribuție nativă americană, care își descoperă adevărata identitate atunci când este prins în mijlocul unui plan de răzbunare. Cu un amestec de umor absurd și acțiune plină de suspans, „The Ridiculous 6” este o călătorie amuzantă prin Vestul Sălbatic.

2. „The Do-Over” (2016)

În această comedie de acțiune, Adam Sandler îl interpretează pe Max și îl are alături pe David Spade în rolul lui Charlie, doi prieteni care își asumă identități noi după ce sunt confundați cu alte persoane. Cu o serie de întorsături de situație și momente de umor irezistibil, „The Do-Over” este o aventură amuzantă și plină de acțiune.

3. „Sandy Wexler” (2017)

În această comedie romantică, Adam Sandler îl interpretează pe Sandy Wexler, un talent manager excentric care încearcă să își găsească următorul mare star. Cu o distribuție impresionantă și o poveste plină de umor și inimi îndrăgostite, „Sandy Wexler” este o călătorie amuzantă prin lumea entertainment-ului din Hollywood.

4. „The Week Of” (2018)

O comedie familială despre pregătirile pentru nunta fiicei sale, „The Week Of” îl prezintă pe Adam Sandler în rolul lui Kenny, un tată devotat care se străduiește să facă totul perfect pentru ziua mare. Cu o serie de situații amuzante și momente de umor autentic, acest film este o călătorie emoționantă prin viața unei familii obișnuite în timpul unui eveniment special.

5. „Murder Mystery” (2019)

O comedie de acțiune despre un cuplu care devine involuntar implicat într-o serie de crime pe parcursul unei vacanțe de vis în Europa, „Murder Mystery” îl prezintă pe Adam Sandler în rolul lui Nick Spitz, un polițist amator, și pe Jennifer Aniston în rolul soției sale, Audrey. Cu o serie de întorsături de situație și momente de umor neașteptat, acest film promite să vă țină în suspans și să vă facă să râdeți în același timp.

6. „Hubie Halloween” (2020)

În această comedie de Halloween, Adam Sandler îl interpretează pe Hubie Dubois, un băiat naiv care își asumă responsabilitatea de a proteja orașul său de orice pericol în noaptea de Halloween. Cu un amestec de umor de sezon și momente de spaimă, „Hubie Halloween” este o alegere perfectă pentru fanii de comedie și atmosferă de sărbătoare.

7. „The Wrong Missy” (2020)

Această comedie romantică îl prezintă pe Adam Sandler în rolul producătorului Tim Morris, care începe să se îndrăgostească de o femeie pe care a confundat-o din greșeală cu o altă persoană. Cu o serie de situații comice și momente de romantism, „The Wrong Missy” este o poveste amuzantă despre dragoste și confuzie.

8. „Hotel Transylvania” (2012)

În această comedie animată, Adam Sandler își împrumută vocea lui Dracula, care operează un hotel pentru monștri, unde fiica sa își sărbătorește ziua de naștere. Cu personaje memorabile și momente de umor pentru toate vârstele, „Hotel Transylvania” este o aventură animată plină de distracție și farmec.

9. „The Waterboy” (1998)

Unul dintre primele filme de succes ale lui Adam Sandler, „The Waterboy” îl prezintă pe Bobby Boucher, un băiat timid și naiv care devine un jucător de fotbal de succes după ce descoperă talentele sale ascunse. Cu umorul său caracteristic și personaje memorabile, acest film este o comedie clasică care va face să râzi în hohote.

10. „Anger Management” (2003)

O comedie despre un bărbat care începe terapie pentru problemele sale de furie, „Anger Management” îl prezintă pe Adam Sandler în rolul lui Dave Buznik, un bărbat timid și pașnic care trebuie să învețe să își controleze impulsurile violente. Cu o chimie excelentă între Sandler și co-starul său Jack Nicholson, acest film oferă momente de umor și învățăminte de viață.

Acestea sunt cele mai memorabile comedii pe Netflix cu Adam Sandler în 2023. Indiferent dacă sunteți fan al umorului său absurd sau al comediei romantice, există cu siguranță un film pe Netflix care să vă încânte și să vă distreze. Așadar, pregătiți-vă să vă distrați și să râdeți cu aceste filme comice de neuitat!

Alte Articole

Autor: Sadak

Sunt pasionat de o gamă largă de subiecte, de la educație și sănătate, până la mediu și divertisment. Îmi place să împărtășesc idei și sfaturi care pot ajuta oamenii să își îmbunătățească viața și să devină mai conștienți de lumea înconjurătoare.