Sentinelle, un film de acțiune cu Olga Kurlyencko

Netflix a dezvaluit trailerul filmului Sentinelle, un thriller francez realizat de catre Julien Leclecq, cu Olga Kurlyencko in rolurile principale. Ingredientele principale ale acestui film sunt actiunea si razbunarea.

Primele imagini ne cam dezvaluie ce ne asteapta pe tot parcursul filmului: Klara (Olga Kurlyencko) este interpreta in cadrul Armatei Franceze si ii place enorm sa fie in centrul actiunii, pe terenurile de operatiuni exterioare. Dupa o misiune extrem de traumatizanta, Klara este trimisa la Nice pentru a patrula in sanul Operatiunii Santinela. Insa, atunci cand sora sa este violata si batuta fara mila, soldatul din ea va face tot ce ii sta in putere sa dea de urma agresorului, nimeni altul decat fiul unui puternic oligarh rus de pe Coasta de Azur.

Pe hartie, scenariul suna foarte bine. Femeia badass care va muta muntii din loc doar pentru a-l face pe vinovat sa plateasca pentru ceea ce a facut. Filmul se poate baza fara probleme pe aceasta actrita franco-ucraineana al carei talent nu mai trebuie demonstrat si a reusit sa impresioneze spectatorii in mai multe registre, nu doar in filme de actiune. In orice caz, filmul ne promite o doza buna de actiune.

Drept urmare, Sentinelle reprezinta o schimbare de atmosfera pentru indragita actrita. Comediana interpreteaza rolul lui Klara, o femeie puternica decisa sa se razbune pe agresorul surorii sale. Actiune, amenintari,tensiune psihologica, sete de razbunare si nedreptate, gasim de toate in acest film de actiune.

Toate ingredientele sunt reunite pentru a petrece momente intense in fata ecranului. In acest film, fosta James Bond girl interpreteaza personajul unei femei furioase, insetate de razbunare. Olga Kurlyenko are 15 ani de cariera in spate si 42 de filme. Cele mai cunoscute filme in care a jucat sunt Oblivion sau Quantum of Solace.

Sentinelle va fi disponibil pe Netflix incepand cu data de 5 martie 2021.

Lasă un răspuns