Physical, un serial Apple cu Rose Byrne

Apple a dezvaluit recent primele imagini cu noul sau serial. Cu Rose Byrne, Phyiscal este cel care ne va propune sa intram in viata unei femei care descopera ca are o pasiune pentru aerobic in anii ’80.

Rose Byrne redescopera culorile datorita aerobicului in Physical.

Razboiului platformelor este crunt. Mai multe dintre ele au aparut recent pe piata si toate sunt in competitie pentru a atrage cat mai multi fani sau utilizatori. Pentru asta, foarte multe platforme au ales sa produca un continut inedit pentru a seduce un public cat mai larg. Iar Apple isi va dezvalui recent noua sa creatie, Physical.

Intriga sa este centrata pe Sheila Rubin,o casnica care a cazut prada depresiei in San Diego al anilor ’80. Intr-o zi descopera aerobicul si devine pasionata de acesta. Totul se schimba astfel pentru ea. Regaseste culoarea in viata sa, ceea ce ii lipsea si o ia pe drumul succesului.

Annie Weisman este cea care a creat acest serial. Iar la el au colaborat trei realizatori- Liza Johnson, Stephanie Laing si Craig Gillespie.

Primele imagini sunt foarte intrigante.

Trailerul de la serial ne prezinta un serial intrigant, usor nebunesc. Ne putem astepta si la un umor mai altfel. Si chiar daca imaginile nu ne prezinta mare lucru cu privire la intriga, ne invata mai multe despre Sheila.

Personajul interpretat de catre Rose pare coplesita de viata sa de zi cu zi, foarte stresanta de casnica. Si chiar daca trebuie sa se ocupe de cei doi copii ai sai, gaseste o evadare in practicarea aerobicului si chiar ajunge sa conduca o clasa de aerobic unde va invata alte persoane sa practice aceasta disciplina.

Serialul are 10 episoade de 30 de minute. Dar va mai trebui sa asteptam ceva vreme pana il vom descoperi, in data de 18 iunie.

Lasă un răspuns