Penguin Bloom: Naomi Watts își recapătă pofta de viață datorită unei coțofane

Disponibil pe Netflix incepand cu data de 28 ianuarie, Penguin Bloom ne spune povestea adevarata a lui Sam Bloom, o femeie de origine australiana ramasa paralizata in urma unui accident si care isi va recapata pofta de viata datorita unei cotofane.

Sam Bloom (Naomi Watts) este o mama plina de viata al carei existenta este data peste cap in anul 2013. Cazuta de pe acoperis in timpul unei vacante in familie la Thailanda, se trezeste tintuita intr-un scaun cu rotile. Era pasionata de surf, era o femeie activa si vestea ca nu va mai putea umbla niciodata o distruge psihic. Nici sotul sau Sam, nici cei trei copii pe care ii au impreuna nu reusesc sa o scoata din depresia in care s-a afundat. Va fi nevoie de sosirea unei cotofane ranite la fereastra sa pentru ca o relatie speciala sa se dezvolte intre tanara mama si animal. Botezata Penguin din cauza culorii sale, pasarea devine un membru cu drepturi depline a familiei, de unde si titlul filmului.

Realizat de Gledyn Ivin, Penguin Bloom este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Bradley Trevor Greive. Spusa de unul din cei trei copii ai cuplului, povestea ne vorbeste despre infernul prin care trece Sam dupa accident. De altfel, filmarile s-au derulat in propria casa a cuplului din Australia.

Naomi Watts ofera o interpretare impecabila in pielea acestei femei ranite, suferinde, care, incetul cu incetul va reusi sa isi revina, va reusi sa isi recapete pofta de viata. Va reusi chiar sa practice caiac canoe si sa participe chiar si la un campionat mondial.

Chiar daca tema renasterii sau revenirii la viata dupa o tragedie a fost tratata in repetate randuri, Penguin Bloom ne ofera o drama familala impresionanta. O poveste impresionanta bazata pe o..cotofana.

Lasă un răspuns