Ideile pe care le uităm zilnic ar putea fi de mare folos

Pe parcursul unei zile obișnuite, avem foarte multe idei. Unele dintre ele sunt foarte bune și dacă ar fi puse în aplicare, ar aduce numai beneficii celui care a gândit ideea respectivă, dar facem greșeala să uităm o mare parte din gândurile noastre, fiind mult prea concentrați pe lucrurile pe care trebuie să le facem și mai puțin la ceea ce simțim sau ne dorim cu adevărat. Tindem de multe ori să ne transformăm în niște roboței lipsiți de sentimente și dornici doar de îndeplinirea deadline-urilor impuse de locul de muncă. Vrem să evoluăm, să devenim din ce în ce mai puternici și mai influenți, sărind astfel peste lucrurile care contează cu adevărat.

Pentru cei care dețin afaceri care se bazează pe idei, o agendă sau notițele din telefonul mobil sunt adevărate soluții la problemele lor. Gândim în permanență, chiar și atunci când dormim, dar lăsând timpul să treacă, pierdem o cantitate mare de informații. A uita este omenesc, nu sunt niște device-uri care pot stoca foarte multe informații în niște foldere, ci gândim mai mult în jurul obiectivului nostru principal.

De ce este bine să ai o agendă?

Personal prefer agenda în detrimentul notițelor din telefonul mobil. Consider că ceea ce eu am scris cu pixul pe foaie este mult mai sănătos, plus că în timp ce-mi scriu task-urile, le mai și memorez.

Pe lângă lucrurile care trebuie să le fac, îmi scriu și întâlnirile pe care le am, ce telefoane ar trebui să mai dau, zilele de naștere – pentru a lua legătura cu sărbătoriții și a-i felicita, chestii de igienă personală și lista poate continua rânduri bune. Altfel spus, toate lucrurile pe care trebuie să le fac, mi le notez în agendă, la pagina cu ziua respectivă. Astfel, nu uit nimic, iar la finalul zilei sunt fericit că mi-am îndeplinit toate obiectivele de pe ziua respectivă.

3 comments on “Ideile pe care le uităm zilnic ar putea fi de mare folos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *