De ce să-ți rezervi vacanța pentru vară încă din anotimpul rece

Deja este toamna, imediat vine iarna, de ce ne-ar sta oare gandul la concediul pentru vara viitoare? Pana la urma mai sunt luni de zile pana atunci si avem tot timpul din lume sa ne gandim unde sa mergem. Insa dupa cum prea bine zice si un proverb romanesc, este mai bine sa facem “vara sanie si iarna car“.

Daca deja aveti in gand destinatia pe care doriti sa o vizitati la anul, poate fi ea Spania, Itala, de ce nu Grecia sau Turcia, puteti sa dati un ochi la agentiile de tursim si sa vedeti ce oferte au. Poate ati gasit oferta perfecta, dar totusi nu gasiti motivele reale pentru care ati rezerva de acum concediul pentru la vara, asa ca va voi spune eu doar trei dintre ele.

    1. Stim cu totii cat de greu este sa ne programam concediul pe perioada de vara, iar cum toata lumea doreste cateva zile de concediu in acea perioada va fi destul de dificil sa prindem fix zilele de care avem noi nevoie. Astfel, daca ne rezervam din iarna hotelul si deja am dat banii, mergem la superiori si le spunem ca deja totul este rezolvat, iar refuzul nu prea ar putea sa intervina, pana la urma mai este mult timp pana la vara, asa ca va accepta in cele din urma. O bataie de cap in minus pentru lunile care vor urma, atunci cand vor aparea din ce in ce mai multe cereri de concediu.

 

    1. Vei beneficia de preturile early booking, practic daca rezervi de acum vei avea niste pachete mult mai bune la acelasi pret pe care l-ai fi platit in vara, sau cine stie, poate doresti sa dai mai putin din motive de economisire. Oricum ar fi, sunt niste bani salvati, iar cu ei faceti ce doriti, ii investiti pentru ceva mai bun, sau ba din contra, ii economisiti.

 

  1. Poate lucruile de mai sus nu vi se potrivesc, va puteti lua concediu cand doriti iar banii nu sunt o problema. Insa daca va duceti fara o rezervare in prealabil si un pachet achizitionat din timp s-ar putea sa aveti neplacuta supriza ca toate hotelurile sa fie pline in sezonul estival, asa ca o rezervare din timp nu ar strica nimanui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *