Cum să alegi fotograful potrivit pentru nuntă

Nunta este unul din cele mai importante momente din viata noastra, iar de aceea trebuie sa avem mare grija cum imortalizam fiecare moment important. Daca a tinut foarte bine logodna si s-a lasat cu o nunta ca in povesti, cum vei putea povesti nepotilor despre seara visurilor tale? Chiar daca amintirile sunt cele mai importante, pe langa acestea, vom mai ramane si cu fotografiile, pe care le vom putea vedea de fiecare data cand vrem sa rememoram anumite momente frumoase.

Te poti zgarci la aproape orice cand vine vorba de nunta, de la rochia de mireasa pana la muzica, insa niciodata sa nu dai inapoi cand vine vorba despre fotograf. Fotografiile vor ramane peste ani si ani, iar de aceea trebuie sa te gandesti la un singur lucru, ce s-ar intampla daca acel fotograf angajat de tine ar pierde cardul de memorie al camerei? Probabil ar fi un eveniment groaznic.

Astazi vom afla cum sa evitam totusi aceste evenimente total neplacute.

In primul rand, atunci cand alegem fotograful potrivit pentru nunta noastra trebuie sa ii analizam foarte bine portofoliul. In ziua de astazi, pe langa echipamentele performante, fotografii trebuie sa detina un portofoliu impresionant, cu mai multe cadre si de la diferite evenimente. Aceste fotografii trebuie sa fie analizate foarte bine pentru a se vedea daca acesta poate sa scoata din orice o fotografie si daca are talentul de a surprinde trairile pe care le traiesc nuntasii de-a lungul evenimentului. De asemenea, pe langa toate acestea, trebuie sa vedem si care este atitudinea fotografiului, el trebuind sa fie o persoana calma si carismatica, special pentru a putea sa ofere o siguranta celor pe care ii fotografiaza.

Nu in ultimul rand, dupa analizarea portofoliului si a atitudinii fotografului, trebuie sa aruncam un ochi si in mediul online pentru a vedea ce fel de recenzii a adunat el de-a lungul carierei. Retelele de socializare s-au dezvoltat mult, iar ele reprezinta un mod bun de promovare al fotografilor, asa ca ati face bine sa il cautati si sa vedeti ce recenzii i-au fost lasate pe pagina personala. Bineinteles, vor fi si recenzii rautacioase din nimic, dar daca acestea se repeta mai mult ca sigur este ceva putred la mijloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *