Cum să ai un randament mai bun la pariurile sportive

Atunci cand mergeti pe strada si din greseala aruncati un ochi in agentiile de pariuri veti sesiza un lucru interesat, acestea sunt in mare parte pline. Agentiile de pariuri s-au dezvoltat in ultima perioada, aparand aproape la orice colt de strada, iar mai mult decat atat, la momentul actual majoritatea isi desfasoara activitatea si in mediul online, acolo unde este viitorul.

Daca si tu esti jucator ocazional de pariuri sportive cu siguranta te-ai gandit de multe ori cum ar fi sa-ti maresti veniturile din pariuri, sau ba mai mult, sa traiesti din pariuri. Fie ca esti un profesionist al statisticilor sau un mare pasionat al sporturilor, astazi vom vorbi despre 3 sfaturi importante pentru orice persoana care doreste sa joace la pariurile sportive.

    1. Cauta ponturi bune. Sunt atatea locuri de unde poti gasi ponturi bune de pariuri incat nu are rost sa le mai insir pe toate. Fie ca alegi varianta retelelor de socializare, sau mai bine, sa cauti persoane profesioniste, cu siguranta te poti lua dupa ponturile lor pentru a vedea si o alta perspectiva fata de a ta. Analizand meciurile si cu alte persoane iti deschizi mai mult ochii, intelegi mai bine jocul iar sansele vor creste si ele cu siguranta.

 

    1. Concentreaza-te mai mult! Chiar daca pare un sfat banal, multi pariori nu sunt concentrati si ajung sa faca niste alegeri bazate pe emotii. Inainte de a pune la pariuri trebuie sa acorzi o importanta sporita, sa faci o analiza amanuntita si sa iei decizia cea mai buna. De asemenea, este recomandat sa alegi sa joci doar pe un meci sau doua, analizandu-le in detaliu pe acestea, fara a paria pe foarte multe meciuri si sa iti scazi sansele. De asemenea, un randament mai bun il dau meciurile pe care s-au pariat mai multi bani.

 

  1. Exista si alte sporturi pe langa fotbal. Se joaca masiv la pariuri cand vine vorba de fotbal, insa pe langa acesta, mai exista si alte sporturi din care se poate scoate profit. Tenisul, handbalul sau baschetul, sunt si ele sporturi pe care se poate paria, iar de multe ori acestea sunt mai bine cotate decat cele de la fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *