Cry Wolf, noul serial danez despre violențele domestice

SALTO a postat online din 18 martie noul sau mini-serial Cry Wolf, un serial intimist, o drama despre o adolescenta de 14 ani care isi va acuza nasul de violente asupra sa. Dar oare spune adevarul?

Holly, o adolescenta de 14 ani denunta, intr-o dizertatie la scoala, violentele la care este supusa de nasul sau. Ea si fratele sau Theo, sunt dusi intr-un camin de Lars, un asistent social. Parinii, Lea si Simon neaga absolut toate acuzatiile. Trebuie sa credem sau nu mereu ceea ce spun copiii?

Cry Wolf este un serial creat de catre Maja Jul Larsen cu Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Hofmann Lindahl, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg si Noah Storm Otto.

Cuvantul copiilor in fata indoielilor. Atunci cand o tanara isi acuza nasul de violente contra sa si toata lumea spune ca minte, chiar si fratele sau mai mic, oare ce putem crede? Iata care sunt premizele acestui mini –serial danez creat de catre Maja Jul Larsen, scenarista de la Borgen care adopta aici o tema foarte actuala in societatea noastra, adica violentele familiale.

Cry Wolf este un serial care se joaca cu ambiguitatile atunci cand vrem sa ne dam seama daca acest abuz a fost sau nu produs asa cum a fost descris de catre tanara fata. Oare Lars, asistentul social a reactionat prea repede sau a avut dreptate totusi, sa actioneze atat de repede, chiar daca a distrus o familie care era deja foarte fragila?

Oare aceasta tanara spune adevaraul sau avem de-a face cu fabulatiile unei fete careia ii lipseste recunoasterea sau afectiunea?

Cry Wolf va explora astfel punctele de vedere a cinci personaje, dar si dilemele morale in fata acuzatiilor.

Castingul este impecabil mai ales cu tanara Flora Ofelia Hofmann Lindahl care face aici primii sai pasi in televiziune cu rolul lui Holly.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?