Come Away, un film american din genul fantastic si-a facut recent aparitia in catalogul Amazon Prime Video. Care este subiectul acestui lung-metraj cu concept cat se poate de original?

Come Away: despre ce este vorba?

Come Away nareaza istoria a doi frati pe nume Peter si Alice. Pana in acest moment, Alice nu a fost niciodata in Tara Minunilor. Peter nu a fost niciodata in Tara Imaginara. Pentru moment, cei doi duc o existenta linistita impreuna cu parintii lor si de fratele lor mai mare, David. Din pacate, o umbra nu intarzie sa apara in acest tablou idilic. Mai exact, matusa lor, Eleanor, nu este de acord cu felul in care copiii sunt educati.

Mai rau, face in asa fel incat ca Peter sa stea de acum inainte de la internatul unei scoli prestigioase. Insa, cu putin timp inainte de plecarea sa, un accident teribil survine si tanarul moare. Alice si Peter vor incerca sa treaca peste aceasta trauma impreuna. Si, ca si cum moartea lui David nu era de ajuns, au o multime de datorii.

Peter si Alice decid sa plece in Londra in speranta ca vor reusi sa gaseasca o solutie pentru a-si ajuta parintii sa scape de datorii si sa treaca cu mai mare usurinta peste aceasta trauma. Insa, rapid, vor fi nevoiti sa aleaga intre a locui in caminul lor sau sa rataceasca prin peisaje imaginare. Va reusi inocenta specifica copilariei sa triumfeze in acest caz?

O distributie prestigioasa

Scenariul filmului Come Away il datoram autoarei Marissa Kate Goodhill. Angelina Jolie intepreteaza rolul mamei lui Alice si Peter. David Oyelowo joaca rolul tatalui copiilor. In rolul lui Alice o putem vedea pe tanara Keira Chansa. Jordan A. Nash este Peter. Cu alte cuvinte, o distributie de patru stele. Vei urmari sit u aventurile lui Alice si Peter pe Amazon Prime Video?