Cele mai eficiente hote pentru bucătarie

O bucatarie nu este moderna si nici complet utilata daca nu este dotata cu o hota performanta care sa indeparteze mirosul de mancare si sa absoarba aburii. Un astfel de accesoriu este indispensabil familiilor care adora sa gateascaacasa, dar mai ales gospodinele care petrec ore in sir in bucatariepregatind tot felul de bunatati.

Producatorii de aparate electrocasnice lanseaza in fiecare an o multime de modele care sa se potriveasca tuturor tipurilor de bucatarii si care sa se incadreze in aspectul general al locuintei. Pretul de achizitiedifera in functie de marca aleasa, dar si in functie de caracteristicile pe care fiecare produs in parte le detine.

O hota trebuie sa indeplineasca anumite criterii astfel incat investita sa fie una profitabila. Spre exemplu, trebuie sa aibacel putin 2-3 viteze pentru ca utilizatorii sa regleze capacitatea de absorbtie in functie de necesitatile zilnice. Atunci cand este folosit doar un singur ochi, gospodinele nu au nevoie de intreaga capacitate de absorbtie a hotei pentru a indeparta mirosul.

Nivelul zgomotului este un alt aspect de care cumparatorii trebuie sa tina cont atunci cand aleg un nou model. Cu cat hota este mai silentioasa, cu atat gospodina se va bucura de un plus de confort. Cele mai bune hote au un nivel al zgomotului care nu depaseste 60 dB ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Nu in ultimul rand, filtrele incorporate trebuie sa fie usor de demontat astfel incat sa simplifice munca membrilor familiilor in gospodarie. Acestea trebuie curatate la un interval regulat de timp, iar actiunea trebuie sa fie cat mai simpla si cat mai rapida.

Lasă un răspuns