Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

Daca vrei ca in urmatoarele seri sa te uiti la o comedie lejera, amuzanta si extrem de agreabila si sa petreci cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi, atunci iata o lista cu cele mai bine filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie sa le descoperi neaparat.

Bad Neighbours. Mark si Kelly sunt doi tineri parinti care tocmai s-au mutat in cel mai fermecator cartier rezidential. Dar linistea lor este repede data peste cap de niste studenti care se muta in casa de langa. Razboiul este declarat foarte repede intre vecini.

Back to School. Pierre-Yves si Jonathan, doi prieteni din copilarie si foste victime ale unor colegi brute in liceu, merg la o petrecere cu fosti colegi. Obiectivul lor este unul clar- vor cu orice pret sa le arate colegilor cat de bine s-au realizat in viata. Dar revansa lor nu se deruleaza dupa cum au prevazut….

Murder Mistery. Este o comedie foarte buna cu un scenariu original, cu suspans si mult umor. Descoperim aici povestea unui politist new-yorkez si a sotiei sale, o coafeza care merg in sfarsit in luna de miere. Foarte repede insa, vacanta lor ia o turnura neasteptata atunci cand sunt invitati pe yahtul unui milionar.

Bad Moms. Satule de tesiune, de stres si de incarcatura mentala pe care mamele de familie le au in fiecare zi pe cap, Amy, Kiki si Carly spun Nu dictaturii si isi acorda dreptul de a se distra de faptul ca sunt imperfecte.

Easy Girl. Este filmul care ne spune povestea lui Olive, o tanara liceana care vrea sa treaca drept cea mai mare usuratica din liceu pentru a deveni populara. Planul sau merge de minune, pana cand foarte repede, ia o turnura neasteptata.

Yes Man. Este un film care spune povestea lui Carl, un barbat nu foarte realizat, care are tendinta de a se inchide in sine. Viata lui se va schimba cand se inscrie la un program de dezvoltare personala, bazat pe un singur concept- sa spuna Da la absolut orice.

Lasă un răspuns