Cele mai așteptate filme la cinema în anul 2020

Cinefilii au notat deja cateva cu siguramta in agendele lor. La fel ca in fiecare an, si 2020 va fi un an foarte bogat in cele mai frumoase aparitii cinematografice. In meniul filmelor pe care trebuie sa le vezi neaparat- povesti uimitoare de iubire, femei puternice si povesti clasice readaptate.

Filmele femininste din anul 2020. Era post- #MeToo se va instala si in noul an cu siguranta. In noul an, spectatorii vor puta vedea filmul Bombshell pe marele ecran. Filmul lui Jay Roach, asteptat deja in Sali in data de 22 ianuarie, este bazat pe o poveste adevarata care a facut mare tam tam in presa Americana in anul 2016. Este vorba despre povestea jurnalistelor de la Fox News care au denuntat patronul lor si pe care l-au acuzat de hartuire.

Este vorba despre una din povestile care a si constituit miscarea #MeToo. Castingul este compus din Nicole Kidman, Margot Robbie sau Cralize Theron.

Eroina cu superputeri, Wonder Woman, revine si ea in forta in salile de cinema. Filmul lui Patty Jenkins va aparea pe marile ecrane in iunie 2020.

Spectatorii o vor mai putea revedea in sfarsit pe Blake Lively pe marele ecran. Actrita este vedeta thrillerului The Rhytme Section a lui Reed Morano.

Adaptaril marilor clasice pentru marele ecran in 2020. In 25 martie, spectatorii o vor putea regasi pe uimitoarea Emma, vedeta a operei lui Jane Austen. In filmul realizat de Autumn De Wilde urmarim aventurile Emmei care incearca cu orice pret sa nu cada in capcanele iubirii.

Intr-un gen total diferit, vom pueta regasi personajele si universul magic din West Side Story. Steven Spielberg este cel care se ocupa de acest remake prevazut pentru decembrie 2020.

Marile filme romantice pentru anul 2020. In 12 februerie vei regasi pe Netflix partea a doua a filmului To All The Boys I ve Loved Before. Umarea adaptarii romanului scris de Jenny Han este foarte asteptata pe platforma. Dupa ce ne-au facut sa vibram in anul 2019, ne vor face sa tremuram in 2020. Este vorba despre eroii din filmul After Chapter2- After We Collided.

In anul 2020 il vom putea regasi si pe Jamie Dornan intr-un rol foarte romantic. Este vorba despre Wild Mountain Thyme care urmareste destinul a mai multor familii care se destrama din cauza luptei pentru avere.

Iar in anul 2020 vor mai aparea o multime de filme de la Pixar si de la Disney, mai ales Mulan.

Lasă un răspuns