Care sunt cele mai bune telefoane Xiaomi?

Xiaomi a debutat pe piata europeana in 2018 si de atunci, cu un apetit de capcaun lanseaza telefon dupa telefon pentru a-si pastra reputatia de « Apple chinezesc ». Reteta propusa de Xiaomi este una deosebit de simpla : propune produse cu finisaje premium la preturi imbatabile. Chiar daca a venit recent in Europa, Xiaomi se afla deja pe locul 4 in topul constructorilor de smartphone-uri si va trebui sa ne obisnuim cu aceasta marca noua, determinata sa se lanseze si in alte sectoare.

Cel mai bun – Xiaomi Mi Note 10. Xiaomi Mi Note 10 este pur si simplu unul din cele mai bune smartphone-uri ale momentului. In ciuda unei anumite lentori, aparatul sau foto este extrem de interesant si senzorul sau principal de 108 mpx stie cum sa satisfaca exigentele celor mai pretentiosi utilizatori de smartphone-uri. Este un terminal echilibrat care ofera performante frumoase.

Sub 400 de euro – Xiaomi Mi 9T (K20). Mi 9T reprezinta o alta dovada a faptului ca Xiaomi este vedeta raportului calitate/pret de pe piata smartphone-urilor. Pentru un tarif sub 400 de euro telefonul reuseste sa ne ofere o experienta demna de telefoanele de doua ori mai scumpe. Face cateva concesii insa abia observabile…

Sub 300 de euro – Xiaomi Mi 9 Lite. Xiaomi Mi 9 Lite ar fi putut fi excelent insa este doar bun. Exceleaza in ceea ce priveste domeniul foto. Daca ecranul OLED nu face parte din prioritatile tale anul acesta, indreapta-te spre Mi A3, mai ieftin si mai dotat…

Sub 200 de euro – Xiaomi Mi A3. Cu Xiaomi Mi A3, constructorul propune inca o data un smartphone bun. Autonomia sa este monstruoasa, performantele sale sunt solide, pozele sunt de calitate superioara si mufa jack de 3,5 mm livreaza un sunet aproape ireprosabil. La toate acestea se adauga Android One si promisiunea de actualizari regulate.

Sub 150 de euro – Xiaomi Redmi 8. Redmi 8 se inscrie in linia telefoanelor care ofera un excelent raport calitate/pret. Pacat ca nu ofera performante mai ridicate insa in acest segment de pret nu putem avea pretentii prea mari. Se dovedeste a fi in cele din urma un smartphone bun pentru bugetele mai reduse.

Sub 100 de euro – Xiaomi Redmi 7A. Demnul mostenitor al lui Redmi 6, 7A dispunea de toate calitatile necesare pentru a se impune pe segmentul delicat mid range. Doar ecranul sau cu un contrast deloc de calitate ne dezamageste putin. Cu toate acestea, avand in vedere pretul sau mai mult decat accesibil, Redmi 7A propune rezultate mai mult decat solide, ajutat in acest sens de o autonomie consecventa.

Xiaomi mai are mult de tras pentru a ajunge in fotoliul de lider insa ambitiile sale sunt marete. Nu trece o saptamana sa nu fie lansat un nou telefon Xiaomi, este o adevarata nebunie.

Lasă un răspuns