5 lucruri pe care să nu le mai faci dimineața

Stim cu totii ce greu este sa ne trezim dimineata pentru o noua zi de munca sau de scoala, pare ca tot cerul a picat peste noi si doar o minune ne mai poate ridica in acel moment din pat. Daca totusi am reusit sa facem cumva sa ne ridicam, iata cateva sfaturi pentru a nu incepe ziua cu un start negativ.

1. Nu mai tine telefonul seara langa tine in pat. Facand acest lucru, dimineata cand va suna alarma cu siguranta nu vei mai putea sa dai snooze, iar cand vei merge deja cativa pasi probabil nu iti va mai fi la fel de greu sa iti incepi ziua.

2. Nu te ridica brusc din pat. Atunci cand nu te greabesti neaparat, nu te ridica instant din pat, mai stai putin, mai intinde-te, iar imediat dupa ar fi recomandat sa mai faci cateva exercitii fizice. Ducem o viata din ce in ce mai sedentara, iar putina miscare de dimineata nu strica nimanui.

3. Nu mai intra instant pe Facebook dupa ce te-ai trezit. Mai nou cafeaua si tigara nu mai sunt pe primul loc atunci cand ne trezim dimineata, ci sa stam macar cateva minute pe Facebook. Ne ridicam din pat, mergem la toaleta, la fel, tot pe Facebook. Ar fi bine sa renuntam la el macar dimineata pentru a nu citi anumite articole care s-ar putea sa ne strice ziua inca de la inceputul acesteia.

4. Nu mai sari peste micul dejun. O alta problema des intalnita este ca suntem atat de repeziti incat sarim peste cea mai importanta masa a zilei, iar corpurile noastre se resimt din ce in ce mai mult. Totodata, ar trebui sa lasam si prostiile deoparte de dimineata, cum ar fi cafeaua pe burta goala. De asemenea, nici a merge la KFC sau sa mancam o pizza nu ar fi prea recomandat la inceputul zilei.

5. Fa-ti mai putine griji. Incearca sa te gandesti dimineata pana la serviciu la cat mai putine lucruri, nu are rost sa te stresezi cu lista de task-uri pe care o ai azi de rezolvat, vei avea timp sa te gandesti la ele toata ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *